Deal
Deal
Discount
Please Note! At this restaurant you will receive a discount instead of €20 discount on the total bill, this discount is already included in the indicated price. The price is per person.
Especially for you, the chef at 't Raedthuys* has prepared delicious dishes, book now!
How does it work?
1. Book easily online: Book your table via the website.
2. Enter your unique code: During the booking process, enter your Dinercheque voucher code.
3. Settle the bill afterwards: After enjoying your meal, ask for the bill and show your Dinercheque (either digitally or physically). The restaurant will deduct €20.00 from your total.
4. You only pay at the restaurant, simple and easy!
Important information:
A maximum of one Dinercheque per two people applies. The first person enjoys the special price of €75.00, while the second person pays the regular price of €130.00.
Do you have any dietary requirements? You can mention your requests on the reservation form so the restaurant can accommodate them!
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 December 2030
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 1028 people say about 't Raedthuys*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We hebben heerlijk gegeten, de bediening was zeer correct EN gezellig. Wat ikzelf erg op prijs stelde was dat er voor de bob een aangepast wijnarrangement is. Dit is een super idee wat meer restaurants over zouden kunnen nemen. Zo kon ik toch van alles wat proeven.
Volgende restaurant-week ga ik hier zeker weer proberen te reserveren.
Het eten was super. We werden zeer vriendelijk onthaald en mijn jas werd aangenomen. Bij de tafel aangekomen, werden wij heerlijk ontvangen met een apperetief van zwarte olijven, gemarineerde tomaatjes, zachte geitenkaas, overheerlijke knapperige chorizo en heerlijke stengels met tappenade. Dit hadden wij overigens ...
Read full reviewHet eten was super. We werden zeer vriendelijk onthaald en mijn jas werd aangenomen. Bij de tafel aangekomen, werden wij heerlijk ontvangen met een apperetief van zwarte olijven, gemarineerde tomaatjes, zachte geitenkaas, overheerlijke knapperige chorizo en heerlijke stengels met tappenade. Dit hadden wij overigens niet verwacht omdat het zou bestaan uit een 3-gangen menu. We kregen netjes het menu te zien en ons werd gevraagd of alles duidelijk was. Het menu zag er geweldig uit. Een salade van coquilles, hoofdgerecht van eendeborstfilet met een loepia van geconfijte eendebout met heerlijke paddestoelen risotto en als toetje een soep van roodfruit. Op de kaart stonden ook aanraders en daar hebben wij er 3 van genomen. een heerlijke cave met zellfgemaakte likeur van vanille en kaneel, een heerlijk rode wijn bij het hoofdgerect wat de smaken en tot zijn recht brachten en de koffie met zelfgemaakte snoepjes en koekjes en tiramisu. Er bestond zelfs een mogelijk heid om een extra tussengerect te bestellen, wat wij niet hebben gedaan. Buiten het menu om werden wij ook nog verwend met 3 heerlijke amuses en voor het dessert kregen we ook nog een heerlijke dessert amuse van vliebessenschuim. De hele avond was echt een verwennerij een een hele smaaksensatie. Wij waren meer dan tevereden en overwegen om hier met kerst terug te gaan. Super gedaan, Boven verwachting zelfs.
Perfect eten in een leuke omgeving, van alle 'restaurantweekmenu's' stak dit ver boven alle andere uit.
Map All restaurant deals in Duiven
About 't Raedthuys*
Cuisine: French
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.
Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.
Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!