What 124 people say about Restaurant Ají
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Voor de tweede keer bij Aji geweest, omdat het de vorige keer fantastisch was. Helaas viel het deze keer tegen. De gerechten waren wel smakelijk, maar haalden niet de kwaliteit van de vorige keer. We misten "de liefde" in de bereiding van de gerechten. Bovendien was de service in het restaurant niet zoals het de vor...
Read full reviewVoor de tweede keer bij Aji geweest, omdat het de vorige keer fantastisch was. Helaas viel het deze keer tegen. De gerechten waren wel smakelijk, maar haalden niet de kwaliteit van de vorige keer. We misten "de liefde" in de bereiding van de gerechten. Bovendien was de service in het restaurant niet zoals het de vorige keer was. Misschien omdat we deze keer in de ruimte voor zaten, waar meerdere tafels vergeten of soms over het hoofd gezien werden. We moesten lang wachten en het liep in het restaurant volgens ons ook niet helemaal soepel. Gezien de hoogte van de rekening, verwacht je toch een goede service en een voldaan gevoel van de verschillende gerechten die zijn genuttigd. Dat hebben we vanavond echt gemist. Ik denk niet dat we dit restaurant nog een keer zullen bezoeken.
Everyone's attention to detail is so nice! Servers recieve you with a nice smile and the place feels nice and cozy.
The food is superb, although it takes a bit of timw between meals, it's totally worth the wait. Fave spot in Rotterdam!
Wij hebben een heerlijke avond gehad. Mooie plek met een knusse sfeer. Je zit redelijk dicht op elkaar, maar dat voelde niet storend. Het eten was heerlijk en bijzonder. De service was ook top, helder in de communicatie en vriendelijk.
Map All restaurant deals in Rotterdam
About Restaurant Ají
Cuisine: Asian
Restaurant Ají in Rotterdam is a place where the East and the South meet on your plate. Every new culinary creation has something "sweet, sour, spicy & salty" in it.
Pelle Swinkels can be found daily in the restaurant. He is happy to stand in the kitchen to give you an unforgettable evening. Pelle has gained much inspiration from South America and Asia, and you can taste his love for these kitchens in every dish.