What 349 people say about Publique
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het is Restaurantweek, een goede gelegenheid naar een -voor mij- onbekend restaurant te gaan om iets te vieren.
We kregen een tafeltje tussen een gezin met een heel jong babytje, en een grote tafel met 6 personen. Het was onmogelijk om elkaar te verstaan dus ging mijn partner naast mij zitten (ipv tegenover).
Het...
Het is Restaurantweek, een goede gelegenheid naar een -voor mij- onbekend restaurant te gaan om iets te vieren.
We kregen een tafeltje tussen een gezin met een heel jong babytje, en een grote tafel met 6 personen. Het was onmogelijk om elkaar te verstaan dus ging mijn partner naast mij zitten (ipv tegenover).
Het 3gangenmenu was lekker. Goede amuses, verrassende oktopus. Hoofdgerecht was parelhoen. Dat is snel te droog, maar deze was voortreffelijk, de lekkerste die ik ooit gegeten heb! Het toetje was ook een mooie combinatie van chocolade pannacotta met van alles erom heen.
Kortom zeer de moeite waard!
De minpuntjes: ik vond onze plaatsing niet goed. Gasten met een babytje moeten iets verder uit de buurt van andere gasten geplaceerd worden. Grote tafels maken meer lawaai, zet die ook bij elkaar.
En de (rode) wijn werd een beetje zuinig geschonken. Iets meer wijn drijft de kostprijs nauwelijks omhoog, maar doet veel voor de goodwill.......
In het kader van de Restaurantweek gisteravond aangeschoven bij Publique. Onze vorige keer was goed bevallen. Benieuwd of dat nog steeds zo is. Vooraf lekkere amuses waarin mais de hoofdrol speelde, verrassend en zeer smakelijk. Het menu leek op het eerste gezicht niet heel sensationeel. Totdat we gingen proeven. He...
Read full reviewIn het kader van de Restaurantweek gisteravond aangeschoven bij Publique. Onze vorige keer was goed bevallen. Benieuwd of dat nog steeds zo is. Vooraf lekkere amuses waarin mais de hoofdrol speelde, verrassend en zeer smakelijk. Het menu leek op het eerste gezicht niet heel sensationeel. Totdat we gingen proeven. Het voorgerecht (Octopus met zwarte knoflook, knolselderij, kalamata olijf en een appel-dragon vinaigrette) werkelijk een plaatje op het bord en het smaakte fantastisch. Het hoofdgerecht Parelhoen, topinamboer, schorseneren, parelgort en gevogelte jus was wel de grootste verrassing. Normaal lopen we niet echt warm voor parelhoen, maar deze was werkelijk verrukkelijk klaar gemaakt, super zacht en mals en vol van smaak. Voor na koos ik het kaasplankje en de tafelgenote de chocolade panna cotta met kahlua, espresso schuim en chocolade krokantjes. De namen van de 4 kazen ben ik vergeten, maar een mooie combi van wat zachtere naar pittige kazen vergezeld van zoetigheid en een glaasje port. De panna cotta was lekker en zoet (en een ruime portie zo aan het einde).
We dronken een glaasje bier en een lekkere Chileense Sauvignon blanc. Al met al een heerlijke avond.
Uitstekend eten, leuke bediening, mooie ambiance, lekkere muziek.
Minpuntje: Wijn echt aan de dure kant!
Map All restaurant deals in The Hague
About Publique
Cuisine: French
Publique, located in The Hague, is stylish and accessible to everyone. The restaurant is the central meeting point of the Zeeheldenkwartier and its surroundings. It is therefore also a multifunctional location.
The staff is motivated, friendly and professional. At Publique, you can have lunch, dinner, drinks, both business and private. A careful selection of quality products is made for the dishes. International trends and classic kitchen values can be found on the menu. The concept of Publique will exceed your expectations! Are you also coming to enjoy Publique?